De Chique reborn van Charlotte

Voor de augustus ‘make over’ editie van de Ditjes & Datjes hadden wij Charlotte in de kappersstoel zitten.

‘Charlotte kwam binnen met opgelicht en geblondeerd haar vol zeer poreuze punten. Door de aanzet met een gloss van Redken in te kleuren met een bruintint en de punten met een askleur, zijn we heel mild bezig voor het haar en heeft Charlotte weer een hippe kleur. Eigenlijk noemen we dit een omgekeerde balayage.’

‘Gilbert weet wat goed bij iemand past. Ik vind mijn metamorfose dan ook super mooi geworden. Het haar voelt weer heerlijk gezond aan en de dode punten zijn weg. De kleur is ook veel serieuzer en chiquer; precies zoals ik wilde. Als ik het stijl, zit het het mooist. Maar ik ga ook zeker binnenkort weer eens krul proberen. Ook mijn vriendinnen en moeder zagen meteen dat dit is wat ik wilde en vonden het erg mooi.’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Charlotte.