Coiffures Gilbert 2020

Coiffures Gilbert 2020 
Vanaf 1 maart 2020 verhuizen wij met onze dames- en herensalon salon van de Ridderhof naar een prachtige plek in het centrum van Alphen a/d Rijn, op de Stevinstraat 2
. Wij maken ons bedrijf klaar voor de toekomst. Dit betekent goed nieuws voor jou als klant!

Klik hier voor meer informatie: [button text=”CG 2020 FOLDER” href=”https://clone.coiffuresgilbert.nl/wp-content/uploads/2019/12/CG_folder_2020_digital.pdf” size=”larg” class=”reverse”]
Onze salon in Alphen zal een compleet nieuwe beleving worden en Lisse zal een kleine upgrade krijgen. Naast de veranderingen in de salons hebben wij ook gekozen voor een nieuwe huisstijl. Ons nieuwe logo is hier een belangrijk onderdeel van.

Groei van onze medewerkers
Als bedrijf investeren wij graag in de groei van onze medewerkers, zowel persoonlijk als in vaktechnische vaardigheden. Samen met onze partner Redken zorgen wij ervoor dat al onze medewerkers de laatste ontwikkelingen en technieken beheersen.

Kies jouw stylist
Natuurlijk is het zo dat iemand die 1 jaar volledig knipt andere vaardigheden heeft dan iemand met 30 jaar knipervaring. Dat zullen jullie als klant gaan terugzien in onze nieuwe prijsstelling. Zo kun jij als klant kiezen in welke prijsklasse je geknipt wilt worden. Je kunt ervan uit gaan dat iedereen binnen onze salon voldoet aan onze kwaliteitseisen en onze visie blijft dan ook dat een kapsel moet passen bij de persoonlijkheid van de klant.

Persoonlijkheid
Een goed geknipte coupe vertelt hoe jij je voelt en wie je bent. Wij zijn altijd op zoek naar de meerwaarde die we aan jouw persoonlijkheid kunnen toevoegen. Wij creëren dan ook een look die bij jou past.

[quote type=”quote1″]Als jij de dag met een ‘positief’ zelfbeeld en gevoel begint,
zijn wij pas tevreden![/quote]

Namens het team van Coiffures Gilbert,

Gilbert Lefeber