De hippe make over van Chris Ayal

Voor de februari editie van de Ditjes & Datjes ’make over’ kregen wij Chris Ayal op bezoek.

‘Om het haar van Chris goed los te kunnen dragen, hebben we het in een mooie boblijn geknipt. Door gebruik van de juiste glansproducten is het minder pluizig en straalt het gezondheid uit. De lengte is dus-danig gehouden dat het nog wel in een staartje gedra-gen kan worden. Na het wassen kan Chris het gewoon laten drogen of stylen als ze daar wel tijd voor heeft.’

‘Wat een supergaaf resultaat! Ik heb nu echt een totaal ander gezicht. Op Facebook kreeg ik direct al 145 likes en 60 reacties, dus dat zegt genoeg. Sinds ik moeder ben, leeft mijn haar een geheel eigen leven. En ook nu is het nog steeds niet altijd even makkelijk in model te brengen. Maar daar ging ik eigenlijk ook niet van uit.’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Chris Ayal