De make over naar bruid Annemarie

Voor de april ‘make over’ editie van de Ditjes & hadden wij Annemarie in onze kappersstoel zitten.

‘Met behulp van de Frizz-lijn van Redken voelt het haar direct beter aan. Door het steil te föhnen, krijgen we de glans er mooi in. Vervolgens hebben we een krultechniek gebruikt als basis voor het proefkapsel. Het haar hebben we opgestoken op een luchtige manier die goed bij haar leeftijd past.’

‘Ik ben erg verrast door dit bruidskapsel. Het ziet er netjes en echt feestelijk uit. Bovendien past het goed bij mijn trouwjurk. Uiteraard kan ik mijn haar niet zelf zo in model brengen, dus ik hoop dat een kapper bij mij in de buurt het op de belangrijke dag net zo mooi kan krijgen. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit!’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Annemarie.