De metamorfose van Amanda

Voor de juni editie van de Ditjes en Datjes kregen wij Amanda op bezoek. ‘Mijn haar is vrij dik, waardoor ik er gerust een uur over doe om het te föhnen en stylen. En föhnen moet ik het wel, anders is het erg pluizig. Ik zou graag een kapsel willen dat makkelijk in model te brengen en zeer vrouwelijk is.’

Gilbert heeft ervoor gekozen om bij Amanda een diagonale boblijn naar voren te knippen, met een bij de vorm van haar gezicht pasende lengte. ‘Ik ben erg blij met het resultaat, al is de kleur wel iets donkerder dan ik gewend ben. Mijn familie en vrienden vinden het ook erg mooi en zeggen dat ik het kapsel moet houden. Voor mijn man was deze metamorfose een aangename verrassing. Volgens hem zie ik er zelfs jonger uit. ‘ Dit vinden wij fijn om te horen. Op naar de volgende succesvolle metamorfose!

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Amanda