De moderne look van Jacqueline

Voor de september ‘make over’ editie van de Ditjes & Datjes hadden wij Jacqueline te gast.

‘We hebben een mooie, gemêleerde bruin/blondkleur gemaakt door dunne blonde babylights aan te brengen. Het haar is aan de binnenkant in lagen geknipt, wat het volume naar de boven- en zijkant verplaatst. Het haar is nog steeds vol maar beter handelbaar. Dit geeft Jacqueline een moderne en jongere uitstraling.’

‘Wat fijn om mijn kapsel over te kunnen laten aan Gilbert! Hij heeft er echt kijk op. Ik ben blij dat ik het haar nu los kan dragen en niet meer die zware staart voel. Als ik nu zelf mijn haar doe, zit er wat slag in. Dat staat erg leuk bij deze lengte. Wel moet ik nu tien minuten eerder opstaan. Ook heb ik heel goed opgelet hoe Linda mijn make-up deed. De kleur vind ik erg mooi. Het was een heel gezellige middag en ik krijg alleen maar leuke reacties.’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Jacqueline.