De nieuwe frisse look van Jory

Dit jaar beet Jory de spits af in de januari ‘make over’ editie van de Ditjes & Datjes.

‘Jory van den Corput is 35 jaar en woont met haar man, zoontje van 5 en hun hond in Bosschenhoofd. Ze is werkzaam op een BSO en spendeert haar vrije tijd het liefst door eropuit te trekken of te reizen. ‘Ik heb veel haar dat moeilijk in model te brengen is. Daarom draag ik het vaak in een staart of knot. Lekker makkelijk! Ik hoop dat Gilbert er een model in kan brengen waardoor ik het ook mooi los kan dragen.’

‘Mijn haar is nu lekker licht en luchtig en makkelijk los te dragen. Ook de kleur is mooi, subtiel, en door de kortere lok valt het erg mooi. Volume zit er zo in en met de Powder Grip en Beach Envy Volume van Redken blijft het makkelijk zitten. Uit mijn omgeving krijg ik ook goede reacties. De leukste was van mijn zoontje Chris: “Ooooooh, gelukkig… je bent nog gewoon mama”.’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Jory.