De nieuwe frisse uitstraling van Monique

Voor de oktober ‘make over’ editie van de Ditjes & Datjes kregen wij Monique op bezoek.

‘Een vrouwelijke en moderne look, dat wilde Monique graag. Door het haar kort te knippen, krijgt ze meteen een frisse uitstraling. Als modieuze herfstkleur hebben we een donkere aanzet genomen die naar de punten uitloopt in lichtkoper. Met gebruik van verschillende kniptechnieken is extra volume gecreëerd. Het haar kan hierdoor ook thuis makkelijk in model gebracht worden.’

‘Hoewel ik het een beetje zonde vond van mijn gespaarde haar, ben ik erg blij met het resultaat. De kleur is erg mooi en het is makkelijk in model te brengen. Ook de mensen uit mijn omgeving vinden het een hele verbetering, hoewel er nu wel vaker ‘mevrouw’ tegen me wordt gezegd, haha! De make-uptips zijn handig en Gilbert heeft erg goede ideeën. Dank voor deze gezellige dag!’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Monique.