De nieuwe look van Micky Bartels

Voor de april editie van de Ditjes & Datjes ‘make over’ kregen wij Micky Bartels in de kappersstoel zitten.

‘We hebben bij Micky op een natuurlijke manier high- en lowlights gezet, met daar overheen vanilla met iceblonde cellophanes. Dit geeft een superglanzende, koele kleur. Door de punten en rond het gezicht in een c-vorm te knippen, is ze het gevoel van dunner haar kwijt. Een mix van Potion 9 met Maroccanoil zorgt voor een glanzend en vol eindresultaat.’

‘Gilbert kwam meteen met het idee van een korte bobline. Dit had ik zelf ook wel een beetje in mijn hoofd, maar ik durfde het nooit. Ik ben onwijs blij met het resultaat. In de spiegel is het wel nog even wennen omdat er nu meer volume in zit en veel kortere pluk-jes, maar het is zoveel leuker dan wat ik had! Met een krulborstel, een föhn en de juiste haarproducten is het niet moeilijk om het zelf in model te brengen. Hoewel het wel een kwestie van even oefenen is. Ik had dit veel eerder moeten doen!’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Micky Bartels