De nieuwe pittige look van Judith Ikink

Voor de ‘make over’ van de juli editie van de Ditjes en Datjes hadden wij Judith in onze kappersstoel te gast.

‘Judith Ikink is moeder van 2 zoontjes, woont samen met Stef en werkt al ruim 17,5 jaar als Adviseur Particulieren bij de Rabobank. Daarnaast houdt ze van kamperen en voetbal. ‘Mijn haar is dik en zwaar, en wanneer het te lang is gaat het hangen. Daarom draag ik het altijd kort. Speciaal voor deze metamorfose heb ik het 4 maanden lang laten groeien. Nu mag iemand die mij niet kent het knippen en kleuren. Ik geef Gilbert volledig de vrije hand.’

‘Bij Judith willen we een pittig resultaat hebben. Daarom hebben we ervoor gekozen het haar kort te knippen met heel veel verschillende lengtes. Zo kan ze het zowel smooth als wild dragen. Door het in een koele, blonde tint te kleuren, wordt het eindresultaat nóg sterker.’

Lees het hele artikel hier: Judith