De nieuwe trendy look van Sanne

Voor de november ‘make over’ editie van de Ditjes & Datjes hadden wij Sanne in de kappersstoel zitten.

‘De kleur die we bij Sanne aanbrengen is dé trend van dit najaar. Bij de aanzet is het diepdonker, wat uitloopt naar een mooie lichtblauw/grijze tint. Door het haar in een middenscheiding te drogen en hierna te krullen met een grove krultang, ziet het geheel er hot en trendy uit.’

‘Ik ben heel erg blij met het eindresultaat! Zelf wilde ik het al een tijdje donkerder hebben, maar ik durfde dat niet zo. Toen Gilbert met het idee kwam het haar zwart aan te zetten en lichter uit te laten lopen, werd ik direct enthousiast. Het is echt iets nieuws en daar was ik zeker aan toe. Mijn omgeving reageerde positief geschokt. Het is dan ook een hele verandering. Maar ik heb nog nooit zoveel complimentjes mogen ontvangen over mijn haar.’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Sanne.