De Pittige make-over van Ilse van der Boog

Voor de september editie van de Ditjes & Datjes ‘make over’ hadden wij Ilse van der Boog te gast.

‘Door een stuk van de lengte af te halen en het volume naar de zijkanten en bovenop te verplaatsen, wordt het geheel al iets pittiger. De donkere kleur geeft het haar diepte. In combinatie met highlights krijgt ze een zeer sprekende uitstraling met behoud van haar blonde lokken.’

‘Ik vind mijn metamorfose erg leuk geworden! Wel moet ik nog wat wennen aan de verrassende, nieuwe kleur. Momenteel geef ik nog een eigen touch aan het model, maar uiteindelijk hoop ik het na enige oefening net zo in model te kunnen krijgen als Gilbert dat deed. Ook mijn omgeving reageerde positief, dus mijn complimenten aan het make-over-team!’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Ilse van der Boog.