De sexy make-over van Melissa

Voor de december ‘make over’ editie van de Ditjes & Datjes hadden wij Melissa te gast.

‘Bij Melissa past een vrouwelijk en trendy kapsel. Door het haar kort te knippen en ervoor te zorgen dat er volume boven het oor komt, krijgt ze een sexy uitstraling. Het haar is in een mooie bruinkoper tint gekleurd, wat het geheel nog wat stoerder maakt.’

‘Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel even moest wennen aan mijn korte kapsel. Van lang naar heel kort is een groot verschil, ook voor mijn omgeving. Sommige mensen herkenden me pas de tweede keer dat ze me tegenkwamen. Maar ik vind de kleur en het korte kapsel goed bij me passen. Mijn man vond het gelukkig meteen mooi. Het in model brengen van het haar vergt nog wat oefening, maar het is niet moeilijk. Bovendien vind ik het wel leuk om er de ene dag meer volume in aan te brengen dan de andere.’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Melissa.