De totale make over van Samantha Borgdorff

Voor de februari ‘make over’ editie van de Ditjes & Datjes hadden wij Samantha Borgdorff te gast.

‘We wilden Samantha een tikkeltje wijzer en sexier maken. Door het haar te kleuren met een goudkoperen kleur en hier en daar wat lichte accenten aan te brengen, wordt ze direct een femme fatale. Haar ogen springen er zo automatisch uit. Met verschillende knip-technieken is er meer volume aan het haar gegeven.’

‘Ik vond het erg spannend, maar de metamorfose is super mooi geworden. Eventjes werd ik er stil van toen ik het eindresultaat zag: zo anders en volwassen, echt gaaf! Meestal krijg ik mijn haar als ik van de kapper kom de volgende dag al niet meer in model. Maar dat is dit keer absoluut niet het geval! Ik gooi er wat doorheen en het zit meteen goed.’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Samantha.