De totale metamorfose van Annet

Voor de juni ‘make over’ editie van de Ditjes & Datjes hadden wij Annet uit Ede in de kappersstoel zitten.

Bij Annet hebben  we duidelijk haar klassieke wens in vervulling laten gaan. Het resultaat is een mooie lob (lange bob) in combinatie met een pony die bij het gezicht past. Door de warme, bruine moccatint van Chromatics (Redken) knallen haar ogen er echt uit.

Ik had zelf een heel ander beeld in mijn  hoofd dan het geworden is. Gilbert had gelijk toen hij zei dat het haar om mijn gezicht moet vallen om mijn ogen meer te laten spreken en het gezicht breder te maken. Er is een heel stuk vanaf, wat verlichting geeft en tegelijk een mooi model is. De kleur had ik ook zelf niet gekozen, maar het is mooi warm en staat me goed. Ik ben blij dat het niet egaal van kleur is, zodat het natuurlijk lijkt. Mijn man vindt me er een stuk jonger uitzien, vooral als ik het haar los laat hangen. Nou, daar doe je het toch voor?

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Annet.