De zomerse look van Merel

Voor de juli ‘make over’ editie van de Ditjes & Datjes hadden wij Merel te gast.

‘Voor een zomerse look hebben we een subtiele balayage gemaakt. Hierbij worden verschillende kleurnuances in het haar ‘geveegd’, wat een natuurlijk, door de zon gekleurd effect geeft. In combinatie met lange lagen achter en verschillende lengtes aan de voorkant vormt dit een modern geheel. Chromatics van Redken geeft het een super glans. Beweging in het haar blijft een trend.’

‘Ik ben blij met mijn haar, er zit veel meer volume in. Alleen is de kleur wel iets donkerder gebleven dan ik gehoopt had. Uiteindelijk is het met een zilver­shampoo precies geworden wat ik wilde. Mensen in mijn omgeving vinden de mooie lengte en de warme kleur goed bij mijn gezicht passen. Bovendien is het haar erg makkelijk in model te brengen, hoewel het met een föhnborstel nog nét even beter zit.’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Merel.