Henny haar nieuwe look

Henny Belt is in mei de gelukkige met haar Metamorfose van de Ditjes en Datjes. Zij heeft het sinds kort weer lang laten groeien. ‘Ik heb veel haar, maar het is erg fijn en pluizig. Soms valt het heel mooi, maar vooral bij regen wordt het erg pluizig. Ik hoop dat de kapper mij een goed advies kan geven over hoe ik mijn haar het beste kan dragen. En een kleurtje is ook welkom.’

Gilbert heeft ervoor gekozen om bij Henny een lange bob te knippen met een speelse pony.  ‘Als ik het nu opsteek, vallen er heel speels wat kortere plukjes langs mijn gezicht. Dat staat erg leuk. En als ik het los draag, is mijn gezicht meer vrij dan voorheen.’ Door de koperkleur vindt ze dat ze levendigheid uitstraalt en mensen om haar heen zijn ook positief over het resultaat. Dit vinden wij fijn om te horen. Op naar de volgende succesvolle metamorfose!

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Henny