Met een handomdraai in een diva veranderen

Voor de december editie van de Ditjes & Datjes ‘make over’ hadden wij Linda uit Dordrecht te gast.

‘Een mooie trend is de Balayage-techniek. Hiermee breng je highlights in de uiteinden van het haar, wat een natuurlijk effect geeft. Bij Linda hebben we hiervoor de nieuwste chromatic moccakleur gebruikt, uitgewerkt naar blonde, beige punten. Het divakapsel met volume aan de zijkanten en lange lagen, geeft het een glamoureus effect.’

‘Ik had verwacht dat het korter geknipt zou worden, maar met wat aanpassingen van Gilbert valt het mooi rond mijn gezicht. Door de intense kleur leeft het haar veel meer. Het lange haar staat me goed en ik ben erg blij met het resultaat. Een mooi, vrouwelijk kapsel! En met een beetje mousse en mijn handen door het haar zit het ook zo in model.’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes Linda.