Cindy - Wearables

Gewaagde kleuren voor CINDY – Nieuwe collectie WEARABLES

Cindy:

Bij cindy hebben we het haar ontkleurd met Olaplex, hiermee beschermen we het haar. Vervolgens hebben we het haar ingekleurd met een kleur van Redken City Beach.

Toen hebben we schuin naar voren een bob er in geknipt om het geheel pittiger te maken. Cindy heeft dankzij de gewaagde kleuren een fris modieus kapsel gekregen.

Nieuwe collectie Wearables met gewaagde Redken kleuren

Dankzij het hele Coiffures Gilbert Team, hebben we weer een schitterende shoot gehad voor onze nieuwe collectie WEARABLES. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste kleuren van Redken. Dankzij HD Resolution en de Gloss EQ van Redken zien de kleuren er waanzinnig sprekend uit. Niet meer de hele felle kleuren, maar meer met pasteltinten door de kleuren heen.

Gaaf. Glanzend en mooi haar! Daar staan wij voor bij Coiffures Gilbert. En dat hebben we met deze nieuwe Wearables collectie weer duidelijk laten zien. Bij sommige modellen hebben we flink ‘out of the box’ gedacht met een heel origineel, fris en classy resultaat.

Vrijblijvend advies in één van onze salons

Ben jij nieuwsgierig welke look en kleur bij jou past? Stap dan gerust eens binnen in één van onze salons en laat je vrijblijvend adviseren.

En volg de laatste ontwikkelingen en trends op onze Instagram, Youtube en Facebook pagina.