jackie met highlights en babylights

Highlights en babylights voor JACKIE – Nieuwe collectie WEARABLES

Jackie

Bij jackie hebben we ervoor gekozen om het haar met een tondeuse korter te maken waardoor de punten dikker en voller blijven. Door het haar vol te zetten met highlights en babylights is het haar in het geheel mooi lichter geworden. Door het daarna met een masker, met daarin, een purple citybeats toner te behandelen krijgt zij een modische paarse gloed over haar haar.

Nieuwe collectie Wearables met gewaagde Redken kleuren

Dankzij het hele Coiffures Gilbert Team, hebben we weer een schitterende shoot gehad voor onze nieuwe collectie WEARABLES. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste kleuren van Redken. Dankzij HD Resolution en de Gloss EQ van Redken zien de kleuren er waanzinnig sprekend uit. Niet meer de hele felle kleuren, maar meer met pasteltinten door de kleuren heen.

Gaaf. Glanzend en mooi haar! Daar staan wij voor bij Coiffures Gilbert. En dat hebben we met deze nieuwe Wearables collectie weer duidelijk laten zien. Bij sommige modellen hebben we flink ‘out of the box’ gedacht met een heel origineel, fris en classy resultaat.

Vrijblijvend advies in één van onze salons

Ben jij nieuwsgierig welke look en kleur bij jou past? Stap dan gerust eens binnen in één van onze salons en laat je vrijblijvend adviseren.

En volg de laatste ontwikkelingen en trends op onze Instagram, Youtube en Facebook pagina.