Stem hier als je Coiffures Gilbert de beste kapper vindt van de provincie en win een iPAD!

Coiffures Gilbert, met salons in Alphen aan den Rijn en Lisse, is onlangs uitgeroepen tot ‘beste kapsalon van Alphen aan den Rijn’ en ‘beste kapsalon van Lisse’. Door de consument kon de afgelopen maanden gestemd worden op hun favoriete kapsalon. Coiffures Gilbert werd beoordeeld met ruim een negen door haar klanten.

De afgelopen maanden werd er in Alphen aan den Rijn en Lisse door tientallen kappers gestreden naar de titel van ‘beste kapsalon’ in hun vestigingsplaats. Consumenten konden hun favoriete kapper beoordelen op sfeer, klantvriendelijkheid en interieur. Nu de eerste prijs binnen is, wordt opnieuw gestreden in de provincieverkiezingen voor de titel ‘beste kapsalon van Zuid Holland’. Tot 20 oktober kan men opnieuw stemmen op www.kapsalonvanhetjaar.nl

Wordt ook de provincieverkiezing voor Zuid Holland gewonnen, dan zal een deskundige jury bepalen wie de begeerde titel ‘Beste Kapsalon van Nederland 2010’ mag gaan dragen.

Voor iedere stem wordt € 0,05 aan een goed doel naar keuze toegekend: Clini Clowns, Pink Ribbon of War Child. Stemmen is volledig kosteloos. Stemmers maken kans op een iPad, wellness-arrangementen en een jaar lang gratis naar de kapper.

Stemmen op de filialen van Coiffures Gilbert kan via:

Alphen aan den Rijn, Ridderhof, http://kapsalonvanhetjaar.nl/verkiezing/641/stem/

Lisse, http://kapsalonvanhetjaar.nl/verkiezing/10667/stem/

Vast heel dank!

Team Coiffures Gilbert