Annika

Zomercollectie Wearables ’17 – Annika

We hebben weer een gave shoot gehad voor onze zomer wearables collectie. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste kleuren van redken die je dit seizoen gaat zien. Ook zie je deze zomer veel textuur in het haar, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de krultang en vlechtwerk, wat heel tof is voor festivals! Ben jij nieuwsgierig welke look en kleur bij jou past, stap dan eens binnen in een van onze salons!

[h2 align=”left”]Wearables Model Annika[/h2]

Bij Annika hebben we het haar eerst blond gemaakt doormiddel van highlift van redken, En de aanzet bij de hoofdhuid met een lichte verf om meer diepte te krijgen. Daarna hebben we de aanzet ongeveer 4 a 5 cm bij de hoofdhuid ingezet met een roze kleur van citybeats, de rest van de lengtes hebben we ingezet met een gloss kleuring om hem te verhelderen en koeler te maken.

We hebben een lob geknipt (een langere variatie op de bob) en hebben daar structuur in aangebracht door het in lange lagen te knippen. Bij alle kleuringen hebben we ph bondor gebruikt om het haar te beschermen en in gezonde toestand te houden. Na het uitspoelen hebben we het haar geprept met de express primer en guts 10. We hebben het haar gedroogd en daarna hebben we een krultang gebruikt om het haar in de goede vorm te stylen, met behulp van argan 6 oil en de quick tease 15 hebben we het haar gestyled in de vorm zoals hij te zien is in het eindresultaat.