Zomecollectie Wearables 2017

Zomercollectie Wearables ’17 – Babin

We hebben weer een gave shoot gehad voor onze zomer wearables collectie. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste kleuren van redken die je dit seizoen gaat zien. Ook zie je deze zomer veel textuur in het haar, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de krultang en vlechtwerk, wat heel tof is voor festivals! Ben jij nieuwsgierig welke look en kleur bij jou past, stap dan eens binnen in een van onze salons!

Ben jij nieuwsgierig welke look en kleur bij jou past, stap dan eens binnen in een van onze salons!

[h2 align=”left”]Wearables Model Babin[/h2]

Bij ons model babin hebben we eerst gekozen om een folie ballayage techniek in te zetten om zo het donkere haar een extra lift te geven om licht worden en op deze manier een mooie blonde kleur te krijgen ome verdere techniek op toe te passen. Uiteraard wederom met ph bondor gewerkt om het haar te beschermen. Daarna hebben we door diagonale plukken haar te naar achteren gepakt en de ene passee met de rode kleur van citybeats ingekleurd, en de volgende passe met diepe rode kleur van hd resolution ingekleurd, Hierdoor krijg je een mooie mix van kleuren. Deze kleur geeft een natuurlijk effect met sprekende rode accenten.

We hebben het haar met het mes iets luchtiger gemaakt om haar weelderige bos krullen beter tot haar recht te laten komen. Dit geheel hebben we geföhnd met een ronde borstel en af laten kolen in een klipje voor de stevigheid. Na dit los gemaakt te hebben we met een grove kam haar krullen uitgewerkt met behulp van argan oil 6 en quick tease 15 om het finishen.