Zusjes in de make over

Voor de maart editie van de Ditjes & Datjes ’make over’ kregen wij De zusjes Gabriëlle en Mirjam over de vloer.

‘Bij Gabriëlle hebben we door middel van een wrap-techniek in combinatie met een mooie beige kleur en blond-technieken lagen gecreëerd die natuurlijk bewegen. Het haar van Mirjam is teruggekleurd in donkerblond bruin met daaroverheen een freelight blondtechniek. Hiermee maak je tekeningen op maat en krijgt ze een chiquere uitstraling.’

‘Het is heel anders geworden dan ik gedacht had!’ zegt Gabriëlle. ‘Ik had het korter en blonder voorgesteld. Maar ik vind het erg leuk en ook mijn omgeving is zeer positief. En het is erg makkelijk in model te brengen.’ Ook Mirjam is verrast over het resultaat: ‘Deze nieuwe kleur geeft mijn gezicht een natuurlijke en zachtere uitstraling. De lengte is nagenoeg hetzelfde gebleven maar dan in kortere lagen, waardoor voornamelijk de mooie kleur opvalt in mijn omgeving.’

Lees het hele artikel hier: Ditjes & Datjes zusjes Gabriëlle en Mirjam